Dagens...

...kommer senare!
Är på väg till skolan och det blev inte fint när jag försökte fota :)
Puss och ha en bra måndag!


Fan

Fan fan fan fan fan fan fan fan fanfanfan fan fan fan fanfanfan faaan


Sola all day long

Först nu klädde jag på mig ett par mjukisshorts och den gröna tubtoppen från Emma! Skönt, har gått i badkläder hela dagen, solat massor också, fått färg typ. Sen badade jag idag igen och ska tvinga brodern ner i sjön när han kommer hem! Haha schyst lillasyrra :)
Jaja, ville bara skriva lite. Kyss.


Shoppingen

Kom på att jag skulle visa vad jag shoppat/fått nu under helgen!
Ett par shorts, snyggare rosa i verkligheten, en tröja med öppen rygg, ett vanligt brunt flätat skärp, grön tubtopp med spetsdetaljer och en spets kofta att ha över om man vill (från Emma de två sista!) puss!


Tanning


Tjockisfan

Hej, ligger i soffan och orkar inte röra mig, hahah.
Fick med mig min fina tröja och ett enkelt skärp hem idag som jag ville. Sen köpte jag lite godis, käkade på donken och har bara vart hemma och myst hela jävla kvällen.. Ja. Imorrn blir det inget med valparna tydligen så får se vad som händer. Hörs mer imorgon finisar, puss!


Hej

Dålig update från mej. Förlåt för det.
Nu gick precis Emma hem och jag ska strax till forum innan Zara stänger och köpa en tröja som jag provade igår. Igår efter skolan drog vi iaf till forum för att ha en minishopping, fick dock bara med mig ett par shorts, men dem är jag grymt nöjd med. Sen fick jag en tröja av Emma som hon inte ville ha också :)
Sen handlade vi, köpte en grill och grillade spett vid sjön. Det var otroligt mys. Sen slaggade vi hos mig och kollade på "click" och grät i slutet..
Idag har vi vart i nya lägenheten först och packat upp lite, sen åkte vi hem och BADADE! Haha lol stolt!
Ja, det var det som jag gjort. Imorrn ska jag få följa med och titta på valpen! Aaah, kommer avlida ! Men ah, puss!


Grillar

Jag och Emma just nu, efter lång shopping-forum-dag:

Ps. Skulle piblicerats vid typ halv 9!


Sunshine friday!

Hola bejbs!
Idag ska det bli typ 26+?! Galet! Och såå härligt! Idag har jag shorts iaf, haha.
Jag börjar ju 10.20 så ska precis äta nu och sen fixa mig, men kör nog ganska neutralt idag :) puss hörs sen!


Dagens

Hej fina ni!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, solen skiner och det är sommarvärme som fan! Åh vad jag älskar Sverige just nu :)
Så här såg jag ut idag, det blev inga shorts eftersom dem inte passar till nåt och är fula. Nu ska jag göra några mattetal och sen lägga mig ute och äta jordgubbar och läsa tjejtidning. Helt ok eftermiddag! Puss!


Late

I skrivande stund är jag på väg till skolan, mådde inte så bra på morgonen så skippade idrotten... Dagens kommer senare. Puss


Dagen och looken

Asså hej typ!
Idag var det fint väder, ja. Imorrn blir det shorts tror jag! Dock hatar jag mina shorts... Haha nejmen det får gå.
Anyway, vanlig onsdag idag och vanlig torsdag imorrn, men på fredag blir det mysigt. Så här såg jag ut idag iaf. Och ett par bilder från dagen. Puss


HIMYM

Nu har jag vart och ätit middag med madren min och kom just hem igen. Drog igenom glosorna en gång också.
Tänkte ta en kopp te och sätta på lite gamla avsnitt av How I met Your Mother nu. Mys. Börjar åtta imorrn dessvärre, det suger. Men vi hörs imorrn typ. Puss

-

Tjaa
Har ätit nu, upptäckte att jag hade kunnat sova typ en timme till när jag var klar med allt fix så det var ovärt men aja.. Anyways så drar jag vid typ halv här hemifrån. Idag var ingen speciellt snygg dag... Men vi hörs sen, puss


Comeback

Heej fina!
Tog en liten halvonödig paus där under nåra dagar. Inte så att jag behövde det, men var ändå ute på landet och där finns det ju lagom mycket internetuppkoppling och sånt. Anyways, tillbaka nu.

Idag var det måndag ja, check! Skönt att den är över :)
Imorrn ska vi dessvärre simma i skolan med Hugo så det kommer också bli lagom kul. Gillar inte det här med att gå halvnaken och osminkad inför hela klassen som man bara känt i typ snart ett år. Haha lol vad feg jag låter men neäj det är inte kul.
Nu måste jag tyvärr meddela att de små halvdanna bilderna jag tog på landet har inte laddats in i datorn och jag orkar inte det nu i alla fall så ni får en äldre bild..  Höres, puss!
Profilbild på facebook!

Jag vill vinna en canon 600D!

Jag är med och tävlar (igen) om en Canon EOS 600D. Den skulle få följa med till många ställen och på resor, eftersom jag reser då och då. Det skulle vara jättekul att vinna kameran och den skulle komma till ett bra hem :)
Tävlingsoutfiten som jag längtar till att bära i sommar:

Maskinen ❤

Kan bara göra en quick update när jag ändå har mobilen i handen.
Jag och Emme kom till grönan vid typ fem, så då hade vi massa tid att åka så vi gjorde det, käkade och sen ställde vi oss typ i mitten halv åtta typ. Fast när det väl drog igång och man stod där inne så höll vi på att dö, så vi trängde oss längre bak där vi höll till istället. Men det var fett härligt och vi var så jävla bra publik. Ni får se bilderna istället, puss


Sjukt jävla värd kväll

Berättar mer imorrn, puss!


Grönalund outfit och grejer

Hej finisar!
Nu är jag på väg till Slussen där jag ska träffa Emme så drar vi till grönan nu! Ye! Kommer säkert bli bra. Kanske träffar någon där? :)
Anyway, här är dagens ! Ha en trevlig kväll baaabes!


Planer

Hej ni! :)
Idag sista två lektionerna fick jag ont i magen så efter skolan drog jag hem med första bussen och sov en stund. Bu väntar jag på min sockerkaka som är i ugnen, mys. Imorrn är det först skola som vanligt, sen planerar jag att gå till grönan efter! Kommer bog bli fett om det fungerar! Puss!


Tisdag

Hej finisar! Överreagerade kanske lite om SL igår men den har gjort så här förut och jag blir så jävla lack. Men jaja.
Nu ska jag fixa mig till skolan, ska dra typ halv. Ye.


Jävla SL

Seriöst?!
Jag var hos Emma efter skolan och sådär, så skulle jag ta bussen hem och då kom den inte, så jag väntade typ en halvtimme och så men så kom jag på fel buss och fick gå av i ektorp och där var det typ 10 min till nästa buss, jomen kul. Men nu är jag på den, Hejdå


Grilling

Heey.
Jo, hade ju uppvisning idag, det gick brabra. Nu grillar vi, älskar att grilla! Pussis


Black eyes

mycket smink idag jo, uppvisning osv ... Uppdaterar sen!


Lördag ♥♥♥♥♥♥♥♥

Först och främst: förlåt! Sämst uppdatering verkligen. Inte ett inlägg på HELA dagen. Sorrysorry.
Sen så, Hej på er fina läsare!
Idag har jag tittat på en cool gymnastikuppvisning som Emma och Clara var med i, i Åkeshov typ, det var coolt.
Har bara videos därifrån dock, så det finns ju då inga bilder från det. Kan ju då bara säga att det var typ femåringar som gjorde fristående bakåtvolter och killar i typ 14-15 års åldern med kroppar att dö för. Haha jomen typ. Har minst tre videos på honom. Aa han var snygg. Men nog om det, sen drog jag och Emma vidare till Sickla för att jag skulle köpa en present till Bella, det gick sådär dock. Kom hem tomhänt, får köpa imorrn! Heh. Jamen, sen drog jag hem och har bara varit hemma nu. Skönt. Vi hörs imorrn, har ju "uppvisning" i Nacka Aula då, lol. Hejdå!
Dör lite, vill tillbaka nununu!
(Egypten, Makadi Bay, April 2012)

Halleluja

Sommaaaarkväll ju!


Sommarinspo

Slitna shorts, batikmönstrat och fjädrar. Lite hippie-swag sådär ;)


Beloved friday

Hey!
Äntligen fredag typ? Fast veckan har gått skitsnabbt tycker jag! Men ja, snart ska jag gå hemifrån, älskar fredagsschemat! Så här ser jag i alla fall ut idag, puss


Aaaah

Så. Nu blir det en bra hair-day imorrn.
Godnatt!


Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Jaa, orkade inte skriva om dagen förut, ont i magen fick jag. Anyway, no-prov hade vi idag, det gick helt ok tror jag. A-kriterier här kommer jaaag, hah lol.
Men ja, efter skolan drog jag hem för jag fick ont i magen, så jag sov typ och åt mat. Nu mår jag bra :)
Nu ska jag och min madre göra scones och dricka te istället för att äta middag för det känner vi för. Puss på er sålänge!


Hola

Dagens vare ja!


No

Hej hej.
Idag efter skolan drog jag hem själv, hade lite planer men det blev inget med det. Anyway, skolan var son vanligt, onsdagar är helt ok. Dock är det torsdag imorrn och den dagen suger hårt. Men ja. Idag var en fuldag, inte några snygga kläder, för tjocka ögonbryn osv.. Det blev lite fel. Men jaja, vi hörs senare eller imorrn. Pussisar


Espanol

Sitter nu med Lisa och ska snart ha spanska. Sorry för dålig uppdatering osv.. Men ah, dagens senare! Puss


Dots

Hej! Hade fel imorse, haha vi hade bild :) väldigt onödig fakta men ah. Så här såg jag iaf ut idag!


Tisdag

Ska snart dra ni vet.. Haha, standard.
Men ah, nu har vi musik och det är väl okej. Anyway, måste kolla när en buss går. Puss


Hej finingar!

Idag har jag vart i skolan såklart, sen drog jag till forum och sen hem och så. Anyways så är måndagen över! Yes. Haha, men tisdagar är skönare faktiskt. Hörs sen, puss


Måndag

Hej. Måndagsmorgon, vad mer behöver man säga? Jaa, vi hörs sen typ. Puss.


Oh you..


Today's


Träning

Snart drar jag och tränar, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Men någonting kul hoppas jag. Hörs sen, kyssar.


Sanctum

Bu blir det hemgjord pizza och film i soffan, mys.


Ångest som fan

Hej. Nu har jag fett mycket lmfaoångest, ååh borde gått dit. Okej, ja.

Fick inte med mig några jeans hem, däremot ett par ballerinor! Äntligen! Har typ fett svårt för såna. Antingen är dem för stora och glappar eller för små och trånga you know. Men nu har jag två par. Perfekt. Nu ska jag äta nåt, sen ut eller whatever. Puss!


Lördag

Hej finaste!
Lördag idag, ska typ inte göra så mycket, typ köpa jeans med min madre.
Känns som jag borde gått på lmfao igår, typ läste på några bloggar att det var grymt! Men anyway, det får bli en annan gång. Men vi hörs lite senare då, puss


Dagen

Hey världens finaste!
Åh life is good! Haha yay! Pappa kom hem med lite grejer från Bristol och nu ska vi äta fett god mat, ja, jag blir glad av mat.
Och dagen idag var bra, kom till skolan lagom till matten och var med på den och mentorstid, sen drog jag, Lisa, Maja och några av killarna och kollade när skuru spelade fotboll i boo. Det var kallt :) sen drog jag hemåt och Emma kom och vi gjorde chokladbollar och kollade film. Mysdag idag, och fredag! Puss!


Jag hatar tandläkare

Uusschh. Nu sitter jag på institutet i stan typ. Weho. Nej fyfan, hatar tandläkarkliniker. Puss


Instagram updates

Följ mej på instagram; elsahalling !
Uppdaterar där när jag inte uppdaterar här! Godnatt finisar!


Freshfreshfresh

Nu är jag fett med fräsch. Har duschat, rakar benen, balsamerat håret och nu sitter jag med fudge i ansiktet, luktar asgott! Hehe. Ska fixa te eller äta glass nu, stay alive vänner.


Motions-ångest

Hej älsklingar!
Har sån grym ut-och-springa-ångest. Men är ju förkyld så det är ju inte det smartaste att göra nu till helgen och så... Anyway, standarddag idag, inget speciellt hände. Förutom att Maja var i skolan! :)
Imorrn missar jag svenskan och kanske resten av dagen också för ska till tandläkaren i stan. Men mm, så är det ibland. Puss på er!


Matte

I brist på annat att göra så...


Torsdag

Hej!
Ska strax till skolan, standardinlägg!
Men ah, torsdag idag, tråkig skoldag men hoppas på att det händer nåt kul iaf. Nu har vi idrott så outfiten kommer väl sen.. Puss!


You don't know what you got until you loose it

Hej finisar! Tänkte slänga upp bilderna från idag, tog dock bara med mobilen !
Men det får duga. Det var väldigt mysigt i alla fall!
Godnatt!


Gå ut skitungar!

Hej! Snart ska jag dra till kungsan med Emma och äta jordgubbar, men drog hem för att byta om. Vädret folk, vädret! Typ älskar. Stannade en stund och solade med Lisa också (<3) ! Men vi hörs sen, puussis!


Seg

Känner mig fett seg och typ förkyld nu, askul. Nejmen det går nog över. Här är några bilder från idag, puss.


Picknick

Myyyyys! Här är dagens btw; puss


The night in ord

Valborg. Vänner. Kul.


RSS 2.0