Valborg

Nu fan asså


Snart mot staden

Snart ska jag gå till bussen, men hör är dagens outfit, jätteful, men ska byta ikväll när vi ska till Clara och dem. Och mitt hår är så hemskt att jag inte ens vill tänka på det just nu... Får platta det ikväll, haha. Puss!


Frukost

Hej människor, allt bra?
Nu sitter jag ute och äter frukost, sen är planerna att kanske dra in till stan. Hörs sen, kyss.


Nobody knows what I'm feeling inside

Jag bjuder på några bilder då, men vill bara säga att ni får ha överseende med dem, för vissa är rätt fula :) haha lol nejmen dem på mig asså!


Hemmasöndag

Hejhej!
Är hemma nu och tänkte bara skriva lite kort om igår.
Vi var ju hos vår kära vän Emelie och hade kul igår, typ lagade mat, dansade asmycket, snackade minnen och så, jävligt härligt!
Sen idag åkte vi pendeln hem och jag och Clara drog på repetiotion i Aulan, fett tråkigt och förvirrande.
Men ah, det var vldigt kortfattat för det var så mycket bättre än det låter, men okej ja. Nu ska jag gå ut i solen och göra nåt. Har alla bilder på mobilen och orkar inte ladda över så dem kommer kanske i ett annat inlägg då.
Men ni får några fina på mig och Emma innan vi åkte igår! Puss
(Min babycanon<33333333 1100D)

I rönninge

Hej finisar!
Nu är jag i rönninge, och har vart här ett tag. Vi är tre här, två på G :)
Jag har målat naglarna jättetöntigt och vi har snackat massa. Ikväll ska vi typ laga mat, asmyys!
Det kommer bli fett gott! Now you know, vi hörs väl imorrn tror jag, pussis!

image description
arkivet...


Dagen

Hej fina ni!
Min dag har varit awesome! Skola först, verkligen helt ok, gjorde typ ingenting ;) sen shoppa med Emma, fick hem lite saker kan kanske visa sen nån dag. Först var vi i forum och sen i sickla, fick också ett infall att gå på bio, så vi käkade på donken och såg sen på american pie: reunion. Sen drog vi hem och eftersom det var så skön kväll så satte vi oss utomhus och snackade ett tag. Sen hade vi minispa med ansiktsmask och så. Nu ska vi typ snacka eller så, riktigt trevlig dag! Hörs, puss


Morning sunshines!

Solen skiner! Yes! Och det ska bli en awesome dag idag, skola först, sen shopping med Emma, sen sova här, sen rönninge med bästa, sen söndag - dans, sen fucking Valborg och träffa Clara, Ulrika, Pascal och Axel! Det ska bli en nice långhelg. Anyways så här ser jag ut idag:
Tröja med knytning fram och bak typ
Vanlig beige kofta
Mina vanliga jeans
Hörs sen, puuss


Haters gonna hate, alligators gonna alligate

Hejj!
Sitter och typ kollar bloggar, har tv:n på och spelar massa musik, rätt skönt. Är ensam hemma ikväll nämligen. Jag ska nog äta några av mina failade bullar som jag bakade tidigare idag, ah. Anyway, vi hörs imorrn! Fredag, yees.


Erik

Engelska med Erik är underbart


Idrott

Hejhej, ska snart dra till skolan. Lägger upp outfitbild sen för nu har jag idrott. Pusshej


Matte all night

Hahah åååh har pluggat matte aslänge nu och fattar typ fortfarande inte vissa saker.. Weho. Hörs imorrn, godnatt!


Pluggeliplugg

Hej finisar! Åh jag har vart så galet glad idag, allt har flutit på bra som fan! Bra där eftersom tisdagen var dålig. Efter skolan drog jag och Emma till henne och pluggade (satsiga)! ;) nu kom jag precis hem och ska käka nåt, pussis!


Godmorgon sol!

Dagens!


Clara

Hola!
Är hemma nu och sitter och kollar bloggar och så..
Slutade tidigare idag i skolan för att vi inte hade någon svenska. Skönt! Drog hem och direkt tillbaka till forum sen efter ett samtal med Clara, haha onödig hemkomst .. Anyways så drog jag till forum med henne ett par timmar eller så och snackade. Jaa, det var min dag. Hoppas er har varit bra, puss bröder.


Måste bara

såg just att jag hade fått en massa kommentarer på ett av mina tidigare inlägg som frågade hur det var och så, och jag har ju inte svarat på någon av dem för att jag såg dem nu osvosv... men jag blir iaf jätteglad! Så fina ni är! Jag kanske inte sarar i kommentarfältet alltid men jag blir superlycklig! Men vill ni gärna ha svar så fråga i bloggresponse. Ville bara säga det, ni är bäst! PUSS&KRAM. ♥

Sunshine

Godmorgon finisar!
Har just gjort en fet smoothie och sen ska jag fixa mig, börjar 8.50 så jag har massa tid. Hörs sen, puss!
Outfit


Cozi

Mysa nuu


En gång till

Hej bröder!
Back again.. Nu mår jag bra och har energi igen. Men aa, vem vill blogga när man inte får kommentarer (bloggresponse) och statistiken är låg?!
Anyway, nu ska jag typ leka med mobilen ett tag och filosofera, hahah lol nej men jag ska sova i soffan typ. Okej, hörs nu va, peace I'm out.


-

Har inte mått så bra på senare tid och lite saker har hänt och grejer. Orkar inte vara glad och social på bloggen nu. Ska till landet i helgen. Fred.


Dipptips

Hola!
Nu mår jag mycket bättre, om någon ville veta :)
iaf så har jag ett jättebra dipptips! Typ asgott som snacks, förrätt osv.. Och det är nyttigt!
Jag brukar som dipp använda vanlig crème fraîche eller liknande och sen ha salladskrydda i! Och så skär man grönsaker (gurka o selleri är sjukt gott) i stavar som man dippar! Det ska jag äta nu, Hejdå!


Hemma

Hej finisar!
Jag är hemma nu, ont i huvud och mage och allmänt sådär dålig, får se om jag tar mig till skolan sen om det blir bättre men jag vet inte.. Anyway jag laddar upp lite bilder som jag skulle lagt upp igår men inte orkade, puss!


smärta i mitt hjärta... och i mina ben.

Hej.
Har typ halvont i halsen, mina ben har något konstigt, typ knottrigt som när man fryser fast helatiden så jag kan fanimej inte ha vanliga byxor för då nyper det och kliar och skaver och jag har ingen smoothie. ÅHNEJJJ.

Igår var ingen bra dag

I allmänhet var gårdagen inte så bra. Eller asså, morgonen var kaos och på kvällen var jag arg på allt och hade ont överallt. Men i skolan var det lugnt, händer alltid nåt kul, mysiga människor jo. Sen på eftermiddagen var det också chill, hos clara - plugga, glass, godis. Anyway, hoppas på en bättre dag idag, ska snart fixa mig och sen drar jag. Börjar åtta och slutar typ tio över tre, profildag. Fuck it. Kanske skippar den, aja puss!
VILL.TILLBAKA.NU

Depp

Inget House, hungrig, ont i magen, orkarinteonsdag, allmänt missnöjd och chipssugen.. fyfan, hahha.

Små saker att tycka om

Mocka latte, mitt nyårsläte om att lära mig gilla kafe går bra, så länge jag får dricka mockalatte (maaassa skummad mjölk, lite choklad smak och grädde på toppen), jävla drog!
Shoppa, men seriöst, vem gillar inte?
Hundvalpar, behöver inte säga mer, seriöst!
Kycklingar, ja, jag älskar dem. KOLLA!
Vara random, vild och galen, bara leva! I sommar asså. Då blir det kul.
Sånt här, hahahh så sanna, så sanna...
Fotografera, bästa som finns, seriöst!

Det var allt jag kom på. Om en halvtimme börjar hus (House) på fyran och då ska jag kolla det för jag har missat massa avsnitt o grejjer. Imorrn blir det lite shopping i forum/stan. Puss ♥

Aloha kompisar

Nejmen hej.
Jag hade fett gott om tid idag, och det uppskattas! Nu såg jag dock att jag inte har så mycket tid kvar, jävlarr.
Bloggar sen, hejdå!

Dusch

Nu ska jag duscha, haha nejmen du, Gud vad alla bryr sig - jag vet. Hejdå


Dagens, plugg

Det här hade jag idag, linnet jag köpte igår och en kofta.. Nu: plugg


Winter's bone

Just sett den filmen (winter's bone), himla tragisk men bra. Huvudrollen är samma som spelar Katniss i hungergames, hon är fan bästa skådisen! Bara säger, nu ska jag dricka te, pusshej.


Landet

Hejhej, för att fördriva tiden skriver jag det här nu :)
Sitter och väntar på att dansen ska börja nu och Clara ska anlända.. Efter det ska jag fixa en grej i sickla och sedan ska jag ut på landet faktiskt, slipper plugga (!) haha, jäj. Anyways, tar med kameran så jag kan fota lite "vårbilder". Aa, det var det. Nu har jag fördrivit tiden fyra min, pusshej.


Shopping


Apptips

Hahah så jävla kul


SERIÖST, SNÖ?!

Vafan är det här?


Åh jag älskar att komma hem

Hola!
Vid fem eller så bestämde vi oss för att tillslut släpa oss iväg till forum och göra nåt åt dagen, så fikade vi och sprang runt i butiker tills nu typ! Sen sprang jag hem i regnet och kände mig som en dränkt katt när jag kom hem, och fan vad det var mysigt att komma hem, sometimes I just love that. Nu vet ni, Hejdå.


Staden

Nu drar jag snart till stan och äter med emms, efter att ha gått i myskläder hela dagen! Så här ser jag iaf ut, puss.


Min blogg

är screwed.

Home from paradise

HEJJ.
Har suttit på flyget nästan hela dagen men är hemma nu! Det är vart så GALET härligt!
Det går ju liksom inte att beskriva. Men asså, sol, varma vindar, långa stränder, koraller, fiskar, kameler, stor pool, schysst personal, sola, bada, läsa, slappa, älska livet, njuta! Åhjafyfan.
Slänger upp lite bilder som får tala för sig själva också, men asså tog typ 320 stycken så jag laddar inte upp alla dock.. + att många är på mig (egoist) och jag är inte så brun...
Jah, får se hur det blir med bloggning nu, men är hemma safe iaf! Pussisar!
Ah, det var lite bilder som skickar rysningar i kroppen av längtan tillbaks (poetiskt).

Mina fina...suckers ♥

Hej bejbs, det här blir nog sista såhära inlägget kanske, beror på om jag kan blogga från hotellet, ska finnas Wi-Fi men den kommer nog vara sådär... :)
Iaf, har vart och ätit nu på restaurang och känner mig helt OK, kunde vart bättre men whatever. Det blir bra.
Nu ska jag typ gå och lägga mig för klockan står på halv fyra inatt/imorgon och då ska vi upp. Awesome.
Det här kommer bli helt galet, ska fota både på land och i vattnet eftersom jag köpt en undervattenskamera också (mamma köpte dock..) haha. Ska snorkla en fett massa gånger och bara dö i solen. FYFAN VAD SKÖNT, här hemma ska det snöa, så jävla skadeglad. Förlåt finisar ! Hihohihohio.
Det finns vissa jag aldrig hann säga hejdå till, OK jag är borta i en vecka men anyways, puss på er med. Och på alla er andra! Lovar att jag kommer kunna blogga och så och det här inlägget blir värsta djupt och fail. hahah garvar typ åt mig själv. Mobbad. Men jag är glad och ska leva livet nu. Sen äre påsklov när jag kommer hem, älskar.
Ha det bra! PUSSOCHKRAM.

Mirakelfika

Gissa vad som hänt?! Det är sämst, jag har blivit förkyld nu! Typ mindre än ett dygn innan vi åker! Faaaaan. Nu ska jag iaf dricka te med massa honung i och äta äppelpaj, och hoppas på att bli bättre. Hörs! Kyssar.


1 april

Hola bebos!
Yes, jag är uppe tidigt. Lurat nån än btw? Haha, jag lurade faktiskt min stackars mamma att jag var magsjuk, gissa om hon blev glad och lättad när jag sa april april? Ja, vi drar ju inatt så..
Men anyway, ska snart dra till dansen och så. Måste packa det sista ikväll också. Puss!


RSS 2.0